Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fiúk és mellékszereplők

2010.06.21

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/h2o-hsm/uploads/zaneszereplo.jpg

 

 

 

 

 

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/h2o11/uploads/lewisszereplo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kim

 

Kim Sertori: Cleo húga. Okos lány, de rosszindulatú. Szereti idegesíteni a nővérét, emiatt gyakran veszekednek. Amikor Cleo sellő lesz és megkéri Kimet, hogy mosogasson helyette, csak pénzért hajlandó megcsinálni. Rájön arra, hogy a lányok sellők, de elhitetik vele, hogy nem igaz. Jól kijön a szüleivel, a második évadban megfigyelhető nála, hogy hiányzik neki az anyja.

 

 

 

MAX

Max Hamilton: A második évadban tűnik fel. Lewis talál rá az interneten keresztül, és megtudja, hogy kutatásokat folytatott a Mayko szigeten ötven évvel ezelőtt. Lewis megkeresi, összebarátkoznak és Max feljegyzéseiből sok új dolgot megtud a Mayko sziget titkáról.

 


Miss Chatham

 

 

Miss Chatam:Az első évadben szerepel. Sokat segít a lányoknak és mindent tud a sellőségről, hiszen régen ő is sellő volt.Az ő erejét és medálját kapta Emma.

 

 


 

Graice

 

Graice:Charlotte nagymamája.Régen ő is sellő volt. Az ő ereját és nyakláncát kapta Cleo.

 

 

 

Julia

Julia:Régen ő is sellő volt. Az ő erejét és nyakláncát kapta Rikki.

 

 

(A képen Julia,Graice és Miss Chatam.)

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/h2o-girls4ever/uploads/argiek.png


 


 

Don

 Don Sertori: Cleo és Kim apja, aki az egyik legnevesebb halász a városban. Nagyon félti a lányait, főleg a fiúktól. Nem tudja elfogadni, hogy Cleo lassan felnő és gyakran gyerekként kezeli. Ráijeszt lányaira, amikor üzletkötés céljából meghívja vacsorára Mrs. Watsford-ot (Charlotte anyját), de Cleo-ék azt hiszik, hogy ő az új mostohaanya-jelölt. Miután felesége elhagyta több teher nehezedik a vállára, amivel nehezen boldogul.

 

 

 

 

 

Eliot

Eliot Gilbert: Emma öccse. Szereti a nővérét, kapcsolatuk sokkal jobb, mint Kimé és Cleo-é. Majdnem rájött a lányok titkára (Kim beavatta ötletébe), de őt is meggyőzik arról, hogy nem igaz. A második évadban randira hívja Kimet, de a lány csak kihasználja. Szeret focizni, tagja az iskolai focicsapatnak is.

 


 

 


Nate

Nate, az egyik részben randira hívja Cleo-t,de ő nemet mondd.Elmegy hozzájuk, és azt hazudja, hogy Kimnek tart gitárórát.Miután Cleo elküldi, talál egy parfümöt, és azzal befújja magát.Amikor bemegy a Juice Net kávézóba, kiakarják küldeni, mert az összes vendég elment miatta,mert olyan büdös volt.Emma kapta a "nemes" feladatot,hogy küldje el.Amikor Nate feléint,Emma megérzi a parfümje illatát(amit egyébként a bálna ürülékéből készítenek.A sellők ezt az illatot nagyon szeretik. Az aki befújta magát ezzel a parfümmel, abba szerelmesek lesznek.)Így a nemrégiben összejött Ash és Emma kapcsolatának vége.Legalábis Ash azt hiszi, mert Emma táncol Natetel és isteníti.Amikor Cleo megérkezik, ő is megérzi a parfümöt és...Rikki is eljön a Juice Net kávézóba...(Tudjátok)Lewis és Zane együtt jönnek a kávézóba, és azon vitatkoznak, hogy hat-e a parfüm-ugyanis ők hagyták el a sellőcsábító parfümöt.Amikor Zane meglátja Rikkit, ahogy kisétál Nate-tel nagyon mérges lesz.Lewis szintén.Vicces ez a rész.

Egyébként

Nate: Zane haverja, egy nagyképű srác, aki nagyon klassznak hiszi magát. Minden reggel eddz, karatézik és tud gitározni, valamint gyerekeket tanít focizni. Többször randira hívja Cleo-t, de ő mindig kikosarazza.


 

 

Ash


Ash: A második évadban tűnik fel, mint lovasoktató Elliot Gilbert-et beíratták a szülei, Emma pedig elkísérte őt. Itt találkozik először Ash Emmával. Ugyanebben az évadban egy kicsit később pedig a kávézóban fognak együtt dolgozni. Ash nagyon kedves és jóképű fiú, Emmának nagyon tetszik, de ezt még önmaga előtt is tagadja. Ash-nek nagyon tetszik, hogy Emma ilyen titokzatos és többször is próbálja randira hívni. Emma végül beismeri, hogy tetszik neki, de azt nem akarja elmondani neki, hogy sellő. A második évad végén végül is bevallja neki, és Ash ezt elfogadja.

 

 

 

 

Lewis McCartney

 

 

Lewis McCartney: Jó barátja a lányoknak, később Cleo barátja. Ő tudja meg elsőként a lányok titkát, és kutatni kezd a Mako sziget titka után, hogy kiderítse, miért változtak a lányok sellővé. Okos srác, de befolyásolható és félrevezethető, a lányok kicsit "baleknak" nézik, kivéve Cleo-t. A második évadban megismerkedik az új lánnyal, Charlotte-tal, aki az ujja köré csavarja, ami nem tetszik a lányoknak. Féltik a titkukat, bár nem csak ez áll a háttérben. Igazából Lewis nem szerelmes Charlotte-ba, csak próbálja elfelejteni Cleo-t, mert szakítottak. Családjáról annyit tudunk meg, hogy négy bátyja van.

 

 

 

Zane Benett

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/h2othebest/uploads/ZaneBennetttudjaatitkot.jpg

Zane Benett: Egy gazdag és nagyképű fiú, de tud kedves is lenni, ha megerőlteti magát. Az első évad vége felé megtetszik neki Rikki és titokban járnak egy ideig, majd szakítanak. Emma egy alkalommal kimentette egy elsüllyedt hajóból, azóta hitt egy "szörny" létezésében, amiről mindenki próbálta lebeszélni. Amikor megtudja, hogy a lányok sellők és rájön, hogy a tudtán kívül bajba sodorta őket, segít nekik, így megmenekülnek attól a tengerbiológustól, aki rájött a titkukra. A második évadban megismerkedik Rikki apjával és szembesül vele, hogy Rikki szegény családból származik, de bebizonyítja Rikki-nek, hogy ez nem állhat a szerelmük útjába és újra járni kezdenek. A sorozatban mégis ritkán mutatkoznak együtt.